BESTUUR

Bestuur

Bestuursleden worden gekozen voor 4 jaar. Het huidige bestuur stelt zich hieronder aan je voor.

Samenstelling bestuur

Portret_PatrickPatrick Odendaal

Voorzitter

Ik ben echtgenoot en vader van 3 kinderen. Met mijn vrouw woon ik in het prachtige Medemblik. Ik ben sinds 2010 eigenaar van Odendaal advies, dat zich richt op coaching, training en advies in procesmanagement. In deze vakken verbind ik cultuur met structuur. Ik ben opgeleid in het Organisationele werkveld en onderweg in mijn CTA proces. Daarnaast ben ik gecertificeerd ScanCoach. Sinds 2011 ben ik bestuurslid, vanaf 2013 als secretaris. Per 1 september 2015 neem ik de eindverantwoordelijkheid om samen met het team van bestuurders de doelstellingen te realiseren.
Het is mijn droom om TA toegankelijker te maken voor heel het Nederlandse taalgebied en TA kennis te verspreiden. Daarnaast vind ik het fantastisch om mooie (digitale) ontwikkelingen binnen TA te ondersteunen.

Portret_JolienJolien Geursen

Vice-voorzitter, liaison AW Psychotherapie en Opleiden & Certificeren

Ik werk aan mijn CTA (onder contract) counseling. Met ingang van 1 september 2015 ben ik vice voorzitter van de NVTA, naast Patrick Odendaal. Ik wil het mogelijk maken dat de NVTA zich steeds verder kan ontwikkelen tot een actieve vereniging waarin iedere TA-er, professional, opleider, beginner en gevorderde, zich thuis voelt. Intern: Het stimuleren en faciliteren van de Actieve Werkplaatsen. Extern: de bekendheid en de erkenning van de TA in Nederland, de erkenning van CTA als bewijs van professionaliteit, ook buiten de TA wereld. Patrick en ik het hebben het voorzitterschap van de NVTA opgepakt, waarbij Patrick de voorzitter is en ik de vice voorzitter. We hebben een heldere taakverdeling, zodat voor iedereen duidelijk is wie waar op aangesproken kan worden. Momenteel ben ik bezig met het schriftelijk deel van CTA. Ik heb een eigen praktijk als counselor en HRM adviseur.

Portret_IreneIrene de Heer

Secretaris

Ik heb een P&O-achtergrond van 25 jaar, woon in Bergschenhoek en heb een gezin met drie pubers. Daarnaast ben ik (e)coach, trainer en intervisor. Coachtrajecten voer ik uit voor professionals in het bedrijfsleven en de zorgsector. Als trainer voer ik op moment met name trainingen uit die te maken hebben met de aanpak tegen huiselijk geweld en kindermishandeling. Door deze activiteit kom ik regelmatig bij Kinderopvangorganisaties en het Onderwijs. Sinds ik in 2010 de driejarige basisopleiding bij de TA-academie heb afgerond is de Transactionele Analyse de basis van waaruit ik werk en terug te vinden in alles wat doe. Ik werk dan ook graag mee aan de enthousiaste plannen om de NVTA te vernieuwen en TA te verspreiden in organisaties en iedereen die het horen wil.

Portret_RomareiRomarei Villa Rikkers

Penningmeester

Ik woon in Hilversum. Ik ben geboren in Colombia maar woon al sinds mijn 2e in
Nederland. Ik ben Project Manager en werk als Project Management Office (PMO) Professional bij Alcatel-Lucent Technologies in Hoofddorp. Ik ben in 2011 in aanraking gekomen met TA bij Acculade in Amsterdam en volg daar mijn opleiding voor het behalen van de BTA Certificatie. Ik heb me aangemeld voor de functie van Penningmeester bij de NVTA omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan deze mooie vereniging. Ik heb grote affiniteit met financiën en ik vind het fantastisch deze hobby te mogen uitvoeren in een TA omgeving. TA heeft mij veel inzichten in mezelf gegeven en de mensen om mij heen.

Portret_JacobienJacobien Geuze

Liaison AW Organisatie en Counseling

Ik woon in Bussum, en samen met mijn partner heb ik 2 kinderen, van 11 en 13 jaar oud. TA spreekt me enorm aan door de transparantie en het humanistische karakter ervan. Ik werk er graag mee; TA heeft me verrijkt en is diep in mij verankerd geraakt. Tegelijk vind ik de gedachte dat ik me kan blijven ontwikkelen op dit gebied heel geruststellend en stimulerend. Ik heb bijna 20 jaar in de Zorg gewerkt. Ik werkte als taalkundige met gezinnen waarin communicatieproblemen (o.a. door taalstoornissen en gehoorproblemen van de kinderen) speelden. In 2012 startte ik na een aantal opleidingen met mijn eigen bedrijf Groeikracht, gericht op coaching, training en advies. Als ik terug kijk op mijn werkende leven tot nu toe is het ‘toekennen van betekenis’ aan de wereld om je heen een soort rode draad. Wat mij drijft is het authentieke van ieder mens, ik probeer te begrijpen wat mensen beweegt en ook wat hen remt. Zowel in hun persoonlijke leven als in een organisatie-context. Ik geniet als ik de ontwikkeling van mensen zie. Mijn kracht ligt in het verbinden. Allereerst van mensen, maar ik houd er ook van zaken, ontwikkelingen en processen te zien in breder perspectief. Ik heb daarnaast een positief kritische blik en een hoop energie. Dit alles zet ik in om de groei van de NVTA voort te zetten. Zodat deze een levendige vereniging is, waarin de energie stroomt en er veel wordt gedeeld, geleerd en genoten!

Portret_aadAad Snijders

Projectleider Relatiemanagement

Ik heb een praktijk voor coaching, training en dialoog met de naam Tailholt. In TA herken ik een humanistische levensvisie van waaruit ik mij als persoon en professional wil verbinden met mensen en de wereld. Ik draag TA graag naar de wereld uit. Zitting nemen in het bestuur van de NVTA is een manier waarop ik dat kan doen. Daarnaast heb ik ervoor gekozen in het bestuur zitting te nemen omdat ik eraan mee wil werken dat de NVTA een bindende factor is binnen de Nederlandse TA-gemeenschap en een goede behartiger van de gemeenschappelijke belangen van TA-professionals.

Organogram NVTA

 

organogram_NVTA

Iedereen verdient positieve aandacht en erkenning

Leeghwaterweg 6,
2661 TV
Bergschenhoek

E-mail: Info@nvta.nl
Social: LinkedIn

Ga naar contact

De NVTA voert een actief beleid op het gebied van ethiek. De leden van de ethische commissie kunnen dan ook geraadpleegd worden over ethische kwesties in de eigen beroepspraktijk.

De ethische code vind je via onderstaande link.

Lees meer

© Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse 2016 | Site door: DutchDuo