BESTUUR

Bestuur

Bestuursleden worden gekozen voor 4 jaar. Het huidige bestuur stelt zich hieronder aan je voor.

Samenstelling bestuur

Portret_aadAad Snijders

Secretariaat a.i. t/m maart

“Elke persoon en elke gemeenschap bloeit door de waarde(n)volle betekenis die het zichzelf creëert”.

Mede dankzij TA ben ik mij ervan bewust geworden hoe belangrijk relaties voor ons mensen zijn. Zowel de relatie die je met anderen had of hebt als die met jezelf. En hoe je positieve invloed kunt uitoefenen op de kwaliteit en de ontwikkeling van je eigen leven en die van en in groepen. TA ondersteunt op een krachtige wijze zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als professionele handelen.

Ik draag TA graag naar de wereld uit. Door zitting te nemen in het bestuur van de NVTA. Op die manier kan ik er ook aan bijdragen dat de NVTA een bindende factor is binnen de Nederlandse TA-gemeenschap en een goede behartiger van de gemeenschappelijke belangen van TA-professionals.

Wendelyn Leenheer

Algemeen bestuurslid en liaison AW’s Psychotherapie en organisational.

Sinds maart 2017 ben ik actief voor het NVTA-bestuur en wil ik graag bijdragen aan het verder op de kaart zetten van TA in Nederland. Daarbij heeft de wetenschappelijke ontwikkeling van TA mijn bijzondere belangstelling.

In Lisse heb ik een eigen praktijk voor Coaching, Counseling en Therapie en maak ik als psychosociaal therapeut/coach veel gebruik van TA.  Daarnaast werk ik voor diverse organisaties als assessor voor ontwikkeling en selectie.
Mijn achtergrond is gevormd door mijn diepe interesse in het doen en laten van mensen.  Het begon met een studie Sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Daar specialiseerde ik me in sociologie van arbeid, organisatie en beleid en dat leidde ertoe dat ik me gedurende 25 jaar vanuit diverse HR-rollen richtte op gedrag van mensen in (internationale) organisaties. De laatste 7 jaar is mijn aandacht langzaamaan verschoven naar gedragspatronen van mensen in hun gehele leefomgeving.

Op een kruispunt in mijn werkzame leven ben ik in aanraking gekomen met TA. Ik werd zo geraakt door de eenvoud en kracht van TA, dat ik besloot me hierin verder te verdiepen. Dit resulteerde in een prachtig traject waarin ik steeds meer kennis maakte met mijzelf en toegroei naar realisatie van de TA-uitgangspunten, te weten: autonomie, spontaniteit en authenticiteit.

Organogram NVTA

 

organogram_NVTA

Iedereen verdient positieve aandacht en erkenning.

Nieuwe Laanstraat 8,
1211 DB
Hilversum

E-mail: Info@nvta.nl
Social: LinkedIn

Ga naar contact

De NVTA voert een actief beleid op het gebied van ethiek. De leden van de ethische commissie kunnen dan ook geraadpleegd worden over ethische kwesties in de eigen beroepspraktijk.
De ethische code is beschikbaar vinden als pdf via de onderstaande link

Lees meer

© Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse 2016 | Site door: DutchDuo