BESTUUR

Bestuur

Bestuursleden worden gekozen voor 4 jaar. Het huidige bestuur stelt zich hieronder aan je voor.

Samenstelling bestuur

Portret_aadAad Snijders

Voorzitter

 

 

Ik heb een praktijk voor coaching, training en dialoog met de naam Tailholt. In TA herken ik een humanistische levensvisie van waaruit ik mij als persoon en professional wil verbinden met mensen en de wereld. Ik draag TA graag naar de wereld uit. Zitting nemen in het bestuur van de NVTA is een manier waarop ik dat kan doen. Daarnaast heb ik ervoor gekozen in het bestuur zitting te nemen omdat ik eraan mee wil werken dat de NVTA een bindende factor is binnen de Nederlandse TA-gemeenschap en een goede behartiger van de gemeenschappelijke belangen van TA-professionals.

Fenno Meijer

Vice-voorzitter, liaison AW Organizational en Educational, communicatie, sociale media en TA magazine.

Sinds 18 maart 2017 mag ik me bestuurslid van de NVTA noemen. Ik ben coach en therapeut met een eigen praktijk in Lent bij Nijmegen. Ik werk individueel en voor organisaties, waardoor ik op alle werkgebieden waar de TA zich in profileert ervaring heb.

De NVTA stimuleert toepassen van de Transactionele Analyse in de volle breedte: van opvoeding tot onderwijs, van jong tot oud, van counseling via coaching tot therapie, in privé- en in werksituaties.

TA is een methode, theorie en levensfilosofie inéén. Praktisch makkelijk inzetbaar, grondig en betrouwbaar en bovendien zeer begrijpelijk.
De internationaal georganiseerde TA borgt kwaliteit van opleidingen en uitvoering grondig, en ook daar heeft de NVTA een belangrijke taak.

Voor mij vormt TA een sleutel, kompas en leidraad. Graag lever ik daarom mijn bijdrage om deze mooie methode de plaats te geven die hij verdient.


Wendelyn Leenheer

Algemeen bestuurslid en liaison AW’s Psychotherapie en Coaching & Counseling  

Romarei Villa Rikkers

Penningmeester, (voorlopig) secretariaat

Ik woon in Hilversum. Ik ben geboren in Colombia maar woon al sinds mijn 2e in
Nederland. Ik ben Project Manager en werk als Project Management Office (PMO) Professional bij Alcatel-Lucent Technologies in Hoofddorp. Ik ben in 2011 in aanraking gekomen met TA bij Acculade in Amsterdam en volg daar mijn opleiding voor het behalen van de BTA Certificatie. Ik heb me aangemeld voor de functie van Penningmeester bij de NVTA omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan deze mooie vereniging. Ik heb grote affiniteit met financiën en ik vind het fantastisch deze hobby te mogen uitvoeren in een TA omgeving. TA heeft mij veel inzichten in mezelf gegeven en de mensen om mij heen.

Organogram NVTA

 

organogram_NVTA

Iedereen verdient positieve aandacht en erkenning.

Nieuwe Laanstraat 8,
1211 DB
Hilversum

E-mail: Info@nvta.nl
Social: LinkedIn

Ga naar contact

De NVTA voert een actief beleid op het gebied van ethiek. De leden van de ethische commissie kunnen dan ook geraadpleegd worden over ethische kwesties in de eigen beroepspraktijk.
De ethische code is beschikbaar vinden als pdf via de onderstaande link

Lees meer

© Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse 2016 | Site door: DutchDuo