TA MAGAZINE

TA Magazine

Theorie en toepassing in Counseling, Organisatie, Educatie en Psychotherapie

TA magazine is HET blad voor gefundeerde toepassingen van Transactionele Analyse. Transactionele Analyse is een krachtige theorie over menselijke ontwikkeling, communicatie en verandering.

Het geeft praktische inzichten en methoden die onmiddellijk toepasbaar zijn bij persoonlijke en professionele groei op individueel, groeps- en organisatieniveau.

In TA magazine kan je lezen over theorie, praktijk en onderzoek in psychotherapie, coaching, counseling, consultancy en educatie. TA magazine zal je inspireren tot het vergroten van je vermogen om te communiceren en om te leren.
Iedereen kan schrijven! En de redactie helpt je daarbij!  Klik hier voor de TA magazine themas 2017 en stuur ons jullie bijdragen!

Voortaan is TA magazine te lezen op www.professioneelbegeleiden.nl onder het tabje psychologie.

De redactie

Sari van Poelje (TSTA-O)

hoofdredacteur

Ik ben een internationaal adviseur, executive coach en trainer. Ik leid Intact, en geef executive coaching, managementconsultancy en TA-opleiding in verschillende landen.

Annick Vanhove

speciaal aandachtsveld TA nieuws

Ik coach en adviseer managementteams rond strategie, samenwerking en communicatie. Dat doe ik vooral bij overheden en non-profitorganisaties, met TA en verbindende communicatie als belangrijk instrumenten.

Bregje Spaans

speciaal aandachtsveld CTA cases

Van huis uit Cultureel Antropoloog en opgeleid in het werkveld Coaching en Counseling, kijk ik graag over grenzen. In mijn werk in de jeugdzorg ben ik teamleider en organisator.

Jacobien Geuze

speciaal aandachtsveld opleidings- en verenigingsagenda

Ik ben coach, trainer en adviseur. Ik werk met individu en organisatie, met thema’s als persoonlijk leiderschap, effectief samenwerken en verandervermogen.

Karen Bruyn

redacteur

Ik heb een zelfstandige praktijk als coach, counselor, therapeut. Door mijn TA coach- en psychotherapie opleiding heb ik kennis gemaakt met TA en dat is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Koen Bosschaerts

redacteur
speciaal aandachtsveld de column

Ik ben deels zelfstandige als studiecoach, trainer en teamcoach en deels leerkracht wiskunde in een middelbare school.

Tin Vanderhoeven

redacteur
speciaal aandachtsveld interviews

Na een carrière als communicatieverantwoordelijke in diverse organisaties, ben ik sedert 2007 voltijds actief als zelfstandig opleider, (team-)coach en organisatiebegeleider.

Maurits Baeyens

redacteur
speciaal aandachtsveld digitalisering magazine

Ik ben een IT-er met passie voor processen en mensen. Mijn missie is het om medewerkers effectief te laten samenwerken zodat dit de serviceverlening ten goede komt.

Sandra van Erk

redacteur

Ik werk in mijn praktijk en dansstudio als coach, counselor en trainer. Mijn liefde voor TA ontstond in mijn pubertijd 30 jaar geleden door het lezen van een TA kinderboek.

Josephine Overeem

Proofreader

Ik kom uit Amsterdam en woon sinds m’n 26e in België. 36 jaar geleden, toen ik 35 was, ontdekte ik TA via Liva Willems, bij Mil Rosseau en Sonja De Raeymaeckers en met Raymond Hostie

Autonomie is bewustzijn, spontaniteit en intimiteit

Nieuwe Laanstraat 8,
1211 DB
Hilversum

E-mail: Info@nvta.nl
Social: LinkedIn

Ga naar contact

De NVTA voert een actief beleid op het gebied van ethiek. De leden van de ethische commissie kunnen dan ook geraadpleegd worden over ethische kwesties in de eigen beroepspraktijk.

De ethische code vind je via onderstaande link.

Lees meer

© Nederlandse Vereniging Transactionele Analyse 2016 | Site door: DutchDuo