Aanmelden TA congres 16 november 2019 gestart

Transactionele Analyse congres
16 november 2019

Oude maskers / nieuwe jassen; werken met script in de praktijk

45 jaar transactionele analyse in Nederland

Transactionele Analyse congres 2019

Dit heugelijk feit willen we met jullie vieren! Transactionele analyse ondersteunt transformatie op individueel, groeps- en organisatieniveau. TA concepten helpen om oude patronen te herkennen, en geven concrete aanwijzingen hoe nieuwe vormen van denken, voelen en gedrag aan te leren die leiden tot autonomie. Vandaar het thema: Oude maskers / nieuwe jassen; werken met script in de praktijk.
Hoe ben jij veranderd door de tijd? Heb je oude maskers afgedaan of juist een nieuwe opzet? Of wil je in een workshop nou eindelijk die te kleine jas van je schouders gooien? Wellicht heb je een vraag voor een herbesluit in een supervisiesessie?

Keynote speaker: Manfred van Doorn, bekend van De Reis van de Held

Manfred neemt ons mee in de reis van de held. Deze reis gaat over de menselijke ontwikkeling en over de manier waarop wij ons eigen levensverhaal vorm en betekenis geven. Hij behandelt aan de hand van het Double Helix model de verhoudingen tussen afweermechanisme en het script. Manfred geeft ons zo de mogelijkheid om met een andere bril naar script en scriptontwikkeling te kijken.

Zes live supervisiesessies door TSTA-ers.

Hier kun je je punten halen! Certificaat na afloop mee naar huis.

Acht workshops

Praktische werkvormen voor verandering van oude patronen en verhalen naar nieuwe denk-, voel- en  gedragsvormen. Demonstraties on the spot door doorgewinterde TA professionals.

Erbij zijn?

Kosten: Voor 1 mei aanmelden € 195,-. Na 1 mei € 230,-.
Locatie: De Ruwenberg in Sint Michielsgestel
We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.
 
• Informatie bij: tacongres@tamagazine.eu
• Aanmelden kan via deze link