Auteurs gezocht!!

Het TA magazine is op zoek naar auteurs

TA Magazine 2018 bevat elke editie artikelen rond een thema, een CTA-casestudie en een internationaal artikel. Daarnaast vind je ook interviews en TA-nieuws.
Wij willen je uitnodigen om te schrijven. En wij helpen jou daarbij. Stuur ons een korte omschrijving van je voorgestelde artikel, en een van onze redactie coaches neemt contact met je op: redactie@tamagazine.eu
Thema’s 2018
De thema’s voor volgend jaar zijn:

  1. Maart 2018: TA voor kids

In 1967 schreef Alvyn M Freed de eerste editie van TA for Tots. Het boek was gericht op kleuters en kinderen (ipv 4+jarigen) om ze te helpen om met behulp van TA zelfvertrouwen en een betere relatie met volwassenen op te bouwen. Sindsdien zijn er veel meer initiatieven genomen om TA voor kinderen te promoten, onder andere via de TApacy awards.
Dit TA magazine gaat specifiek over de toepassing van TA  in het werken met kinderen. We zijn benieuwd hoe mensen dit doen, wat voor concepten en technieken met name behulpzaam zijn, wat hun ervaringen zijn en waarin het werken met kinderen verschilt van het werken met volwassenen.

  1. Juni 2018: Werken met permissies

Jean Illsley Clark is een levende belichaming van het werken met permissies in TA. Jarenlang gaf zij een warm onthaal aan mensen die voor het eerste op een TA-congres waren, met warme knuffels en dikke toestemming om te leren en te genieten.
Wij zijn op zoek naar positivo’s – mensen die met permissies, winnars driehoek, succes strategien etc werken in hun praktijk. Hoe doe je dat? En wat doe je met de schaduw kanten ? Laat het ons weten!

  1. Oktober 2018: TA en start ups

Bijna alle zelfstandigen in de TA wereld zijn begonnen als start-up. Start ups zijn doorgaans goed in innovatie, maar minder goed in het commercialiseren en creëren van een structuur. Forbes bracht onlangs onderzoek uit waarin blijkt dat 9 op de10 start ups falen. De top drie redenen zijn: ze maken een product dat niemand wil hebben. Ze creëren geen onderliggende structuur en business processen. Ze maken hun geld op aan dingen die ze niet helpt te verkopen.
Wij zijn benieuwd naar mensen die ervaring hebben met het starten van een TA bedrijf, of met het coachen van start ups met behulp van TA. Welke fases zijn jullie doorgegaan? Wat zijn jullie ervaringen? Wat is jullie succes rate?
4. December 2018: TA en Seksualiteit
In 1970 bracht Eric Berne Sex in human loving uit. Het was gebaseerd op zijn Jake Gimbel Sex Psychology Lectures die hij in april en mei 1968 hield aan de University of California. Berne praat in zijn boek over seks educatie en zijn visie op seks in menselijke relaties.
Wij zijn benieuwd naar mensen die specifiek op het gebied van seksualiteit en seksuele identiteit werken met TA. Wat zijn jullie ervaringen daarmee? Welke TA-concepten zetten jullie in
Meedoen? Stuur een mailtje redactie@tamagazine.eu