Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

AW ACT – psychotherapie en coaching

30 januari 2018 @ 18:00 - 21:00

Deze actieve werkplaats staat in het teken van Acceptance and Commitment Therapie (ACT). ACT is een nieuwe vorm van gedragstherapie, waarbij mensen beter leren omgaan met de grillen van het leven. Binnen ACT leren mensen het zinloze gevecht met vervelende gedachten, emoties en lichamelijke sensaties te staken. Hierdoor zijn zij beter in staat om hun aandacht te richten op de dingen die ze werkelijk belangrijk vinden in het leven (waarden). ACT draagt bij aan een speelse en vrolijke levenshouding, waarbij alle angst en pijn die inherent is aan het leven op de koop toe wordt genomen. De focus ligt op het vergroten van de psychologische flexibiliteit. Deze is gestoeld op zes zuilen: Mindfulness, Acceptatie, Zelf als context, Defusie, Waarden en Toegewijde actie.

Daarnaast gaan we met elkaar in op hoe ACT zich tot TA verhoudt. Waarin zijn beide aanvullend aan elkaar? Deze avond maak je kennis met ACT, door te denken, voelen en te doen!

Organisatie: Jacqueline Keers, Else Rozema, Annette Aarts

Deze AW vindt ook plaats op woensdag 7 maart 2018 en staat open voor de werkvelden psychotherapie en counseling gezamenlijk .

Kosten: geen voor leden, niet-leden betalen € 10,-

Aanmelden bij: Annette Aarts: annette@anderseigen.nl

N.B. Er worden geen broodjes geserveerd dus kom met goed gevulde maag of neem broodjes mee. In de buurt van de locatie zijn tal van etenszaakjes (ook to go).

Gegevens

Datum:
30 januari 2018
Tijd:
18:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Organisatoren

AW psychotherapie
AW counseling

Locatie

coachhuis, maliebaan
Maliebaan 45
Utrecht, Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.hetcoachhuis.nl/locatie/utrecht-maliebaan