Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training Psychologie op de werkvloer

maart 11 @ 08:00 - 17:00

€3599

Herken je dit?
| Ik begrijp de reactie(s) van mijn leidinggevende/collega niet.
| Ik stoor mij aan het gedrag van mijn leidinggevende/collega.
| Ik doe dingen (voor anderen) waar ik zelf niet achter sta.
| Ik twijfel aan mezelf en zeg niet rechtstreeks wat ik denk of voel.
| Ik handel op de automatische piloot en wil mezelf verder ontwikkelen.
Dan is deze persoonlijke effectiviteits training Psychologie op de werkvloer geschikt voor jou!

Over de training Psychologie op de werkvloer
Wil je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten? Of de samenwerking met je leidinggevende en je collega’s verbeteren? En daardoor meer invloed, plezier en resultaat op je werk krijgen? Psychologie op de werkvloer gaat over het begrijpen van en omgaan met verschillende karakters en uiteenlopend gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s. Het zal jouw zelfkennis vergroten en jouw persoonlijke effectiviteit en de kwaliteit van jouw werkrelaties verbeteren.

Doel
Vergroot je inzicht in menselijk gedrag en ervaar meer invloed met behulp van gedragsopties. (H)erken en doorbreek ineffectieve gedrags- en relatiepatronen. Vergroot je persoonlijke effectiviteit en versterk je werkrelaties door inzicht in jezelf, je leidinggevende en je collega’s.

Doelgroep
| Professional
Iedere professional die zijn persoonlijke effectiviteit wil vergroten en de kwaliteit van zijn werkrelaties wil verbeteren.

Resultaat
| Je begrijpt het gedrag en karakter van jezelf, je leidinggevende en je collega’s.
| Je bent in staat om met behulp van interventies invloed uit te oefenen.
| Je zelfvertrouwen is vergroot; je profileert jezelf vanuit innerlijke kracht.
| Vanuit zelfinzicht ervaar je een keuze in de omgang met jezelf en anderen.
| Je kunt ineffectieve gedrags- en relatiepatronen ombuigen naar effectieve.

Beoordeling
Gemiddelde waardering van een 9+

Opzet en doel
Tijdens deze persoonlijke effectiviteitstraining wordt gewerkt vanuit verschillende psychologische theorieën, waardoor je gedrag van jezelf, je leidinggevende en je collega’s beter leert begrijpen en positief kunt beïnvloeden.

Modules
Er worden 5 modules – gerelateerd aan het boek Dealen met je baas (klik hier als je het boek wil bestellen) – behandeld om bovengenoemde resultaten te bereiken. Bekijk hier de modules die behandeld worden.

Werkwijze
De werkwijze in de training Psychologie op de werkvloer is dynamisch, interactief, persoonlijk, praktisch en procesgericht. Hierin staat ervarend leren centraal. Naast 30% theorie wordt er intensief gewerkt aan de hand van gerichte opdrachten en oefeningen. De focus ligt op het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding, waardoor je optimaal rendement uit de training haalt. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Vanaf 9 deelnemers wordt er een extra trainer ingezet. Een extra mogelijkheid voor, tijdens of na de training is individuele coaching, om te werken aan persoonlijke thema’s of complexe vraagstukken om je leerrendement te vergroten.

Inclusief intakegesprek
Er zijn twee mogelijkheden: een schriftelijke intake en een persoonlijk intakegesprek. Het intakeformulier ontvang je enkele weken voorafgaand aan het programma. Voor een intakegesprek nemen we rechtstreeks contact met je op om een afspraak te maken. Je maakt kennis met de trainer, bespreekt en formuleert je ontwikkelpunten en leerdoelen.

Gegevens

Datum:
maart 11
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€3599
Evenement Categorie:
Website:
https://bongers-partners.nl/opleiding/training-psychologie-op-de-werkvloer

Organisator

Bongers & Partners BV
Telefoon:
071-3619880
E-mail:
info@bongers-partners.nl
Website:
https://bongers-partners.nl/

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg
Dr. Albert Schweitzerlaan 1
Baarn, Nederland
+ Google Maps