Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training Psychologie voor managers

26 september 2019 @ 08:00 - 17:00

€3599

Training Psychologie voor managers

Herken je dit?

| Soms begrijp ik het gedrag van mijn medewerkers niet.
| Ik heb er moeite mee mijn medewerkers aan te spreken op hun gedrag.
| Bij het leidinggeven focus ik op de inhoud en niet op het proces.
| Ik neem verantwoordelijkheden van anderen over.
| Ik werk taakgericht en verlies het mensgerichte uit het oog.
Dan is deze leiderschapstraining Psychologie voor Managers een aanrader voor jou.

Over de training

Als leidinggevende heb je, net als je medewerkers, blinde vlekken en valkuilen. Je bent je dan niet bewust van het effect van je gedrag op anderen, waardoor je in lastige situaties terecht kunt komen. Als je meer inzicht in het karakter en gedrag van jezelf en bovendien die van je medewerkers wilt hebben en anderzijds jouw kwaliteit van leiderschap en leidinggeven wilt vergroten, dan sluit deze training aan bij je behoefte.
Psychologie geeft een vernieuwende en heldere kijk op het gedrag van mensen. Leer hoe je twee boeiende terreinen combineert: leiderschap en psychologie. Tijdens deze training worden de belangrijkste theorieën uit de psychologie op praktische wijze vertaald naar je rol als leidinggevende.

Resultaat

| Meer inzicht in het gedrag van jezelf en anderen.
| Mensen constructief aanspreken op hun gedrag en (nagelaten) resultaat.
| Processen analyseren en hierop interveniëren.
| Leidinggeven vanuit vertrouwen.
| Balans tussen taakgerichte en mensgerichte aspecten.

Beoordeling

Gemiddelde waardering van een 9+

Opzet

Tijdens deze 5-daagse leiderschapstraining wordt gewerkt vanuit verschillende psychologische theorieën, waardoor je gedrag van jezelf en je medewerkers beter leert begrijpen en positief kunt beïnvloeden.

Modules

Er worden 5 modules – gerelateerd aan het boek Psychologie voor managers (klik hier als je het boek wilt bestellen) – behandeld om bovengenoemde resultaten te bereiken. Bekijk hier de modules die worden behandeld.

Werkwijze

De werkwijze in de training Psychologie voor managers is dynamisch, interactief, persoonlijk, praktisch en procesgericht. Hierin staat ervarend leren centraal. Naast 30% theorie wordt er intensief gewerkt aan de hand van gerichte opdrachten en oefeningen. De focus ligt op het behalen van je persoonlijke en professionele leerdoelen. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding, waardoor je optimaal rendement uit de training haalt. Het maximaal aantal deelnemers is 12. Vanaf 9 deelnemers wordt er een extra trainer ingezet. Een extra mogelijkheid voor, tijdens of na de training is individuele coaching, om te werken aan persoonlijke thema’s of complexe vraagstukken om je leerrendement te vergroten.

Inclusief intakegesprek

Er zijn twee mogelijkheden: een schriftelijke intake en een persoonlijk intakegesprek. Het intakeformulier ontvang je enkele weken voorafgaand aan het programma. Voor een intakegesprek nemen we rechtstreeks contact met je op om een afspraak te maken. Je maakt kennis met de trainer, bespreekt en formuleert je ontwikkelpunten en leerdoelen.

Gegevens

Datum:
26 september 2019
Tijd:
08:00 - 17:00
Kosten:
€3599
Evenement Categorie:
Website:
https://bongers-partners.nl/opleiding/training-psychologie-voor-managers

Organisator

Bongers & Partners BV
Telefoon:
071-3619880
E-mail:
info@bongers-partners.nl
Website:
https://bongers-partners.nl/

Locatie

Conferentiecentrum Drakenburg
Dr. Albert Schweitzerlaan 1
Baarn, Nederland
+ Google Maps