Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AW organisatie: Spel in organisaties door Marijke Arendsen Hein & Hortense Berkenveld

april 16 @ 16:00 - 18:00

Marijke Arendsen Hein en Hortense Berkenveld, beiden uit het werkveld psychotherapie, hebben samen een boek geschreven over spelmatig gedrag op de werkvloer: ‘Spelen op het Werk. Vergroot je werkplezier met Transactionele Analyse’. Een praktisch boek geschreven voor TA-professionals, medewerkers en management, zzp-ers. Het boek staat vol voorbeelden, oefeningen, quotes en uitleg over hoe de TA in de praktijk werkt.

Deze AW is gebaseerd op ‘Spelen op het Werk’. We hopen jullie te inspireren hoe je de theorie van de TA kunt gebruiken om de sfeer op het werk te verbeteren, ook als men op de werkvloer niets van TA af weet. Herkenbare alledaagse voorbeelden van Spel op het werk komen aan bod. Hoe kun je herkennen dat je in Spel zit en hoe kun je uit Spel en in autonomie blijven?

Bedenk vooraf voor jezelf een moeilijke situatie op het werk waarin je dacht dat je dit keer een goed gesprek had met je collega en dat je toch bleef zitten met een vervelend en bekend én vertrouwd naar gevoel. Hou deze situatie in gedachten gedurende de AW.

De bijeenkomst vindt plaats via zoom. Deelnemers krijgen de link rond 9 april toegestuurd. Het maximum aantal deelnemers is 30 personen De bijeenkomst is gratis voor NVTA leden. Niet leden betalen € 10,00.

Wil je mee doen? Schrijf je dan in via deze link.
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de organisator van deze Actieve Werkplaats Eric-Jan Rijnierse via eric-jan@developmentworks.nl.

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Eric-Jan Reijnierse
E-mail:
eric-jan@developmentworks.nl

Locatie

Online