OK2014

OK2014
Beste NVTA-genoot, Het bestuur van NVTA wenst je een goed en liefdevol 2014 toe. We willen je daarnaast hartelijk danken dat je deel uitmaakt van onze vereniging en met je vieren dat we als vereniging in het afgelopen jaar groei hebben doorgemaakt. Het aantal leden is gestegen en, belangrijker, de betrokkenheid van de leden is toegenomen.

Actieve Werkplaatsen

Zo is in 2013 het Webteam gestart met de realisatie van een nieuwe website. De Actieve Werkplaats voor het Organisatie veld is van start gegaan en heeft een geslaagde bijeenkomst georganiseerd. Er is een Werkplaats voor Educatie gevormd… allemaal dankzij de bijdrage van leden van de NVTA.

2014

Voor 2014 streeft het bestuur naar een aantal dingen: we gaan meer aandacht besteden aan het contact met jullie. We zien graag een Actieve Werkplaats ontstaan voor het Coaching/counseling veld en we willen op termijn hetzelfde voor Psychotherapie. We streven naar meer professionaliteit en onderzoeken hoe we ons als TA-community beter kunnen positioneren. Hier gaan we actief mee aan de slag.

En jij?

Waar wij heel nieuwsgierig naar zijn: wat streef jij na met TA voor 2014? Als je zin hebt: vertel het ons en inspireer anderen door hieronder een reactie achter te laten.

Tot binnenkort

We hopen je in ieder geval op 22 maart tijdens de ALV weer te begroeten. Hartelijke groeten van het NVTA bestuur, Jacobien Geuze, Jolien Geursen, Krispijn Plettenberg, Lynda de Jongh en Patrick Odendaal