Teamdag NVTA bestuur 19 juni 2015

Op 19 juni 2015 was het voltallige bestuur een gehele dag tezamen. Nu eens een keer niet om te vergaderen, maar om elkaar beter te leren kennen.
Foto 23-06-15 14 50 37Het werd een enorm gezellig samenzijn, waarin ook hard gewerkt werd. Dit keer met de andere hersenhelft; de creatieve kant werd aangesproken. We kregen een heuse schilderworkshop van een echte kunstenaar. De opdracht was: kun je verbeelden waar de NVTA bij jou voor staat en waar je naar toe wilt met elkaar.
Al snel ging het Vrije Kind bij een ieder aan de slag en de resultaten waren super. Bij vrijwel iedereen kwamen de egoposities wel langs, de transacties, en de actie waarin we zitten. Het meest opvallende was het enorme kleurenpalet; een goede metafoor voor alle kleuren die in huis zijn. Op de foto zie je ons achter ons eigen kunstwerk staan.
Onder genot van koffie, thee, bier, ijs en gebak gingen we verder met een super leuk spel. De opdracht was om twee vragen te beantwoorden, deze weer ongelezen terug te doen in een gouden doos om vervolgens daarna om de beurt er één uit te halen, deze voor te lezen en dan te raden wie dit geschreven had.
Bestuur 2015Er was daarna ook de mogelijkheid voor de anderen om dezelfde vraag te beantwoorden. Vragen als, welke functie zou je voor één dag willen uitoefenen? Wat zijn je drivers/stoppers? Hoe besteed jij je zondag? We waren allemaal gretig om de vragen te beantwoorden. Hilariteit alom, als blijkt dat de één wel een dag koning zou willen zijn, de ander vroeger treinmachinist wilde worden tot liever eigenlijk gewoon een Dolly Dot willen zijn. De sfeer werkte door op andere mensen in het restaurant, ze hadden graag mee willen doen. Een gezamenlijk iets bleek het antwoord op de vraag; Waar mogen ze jou ’s nachts wakker voor maken? Liever niet wakker maken was voor de hele groep het meest logische antwoord daarop.
Wat is je grootste blunder? Hier ontstond een kleine discussie: Is een blunder een fout of minder erg dan een fout? Waarom is het erg om een blunder te maken? Een blunder bestaat eigenlijk niet. Toch was het rondje blunders ook goed om te horen en bracht ons tevens ook naar intimiteit.Foto 19-06-15 18 22 57
Naast lachen en gezelligheid leerden we er ook nog wat van: zo weten we nu wie een enorme muziekliefhebber blijkt te zijn tot welke ambities/dromen er nog zijn.
Het weer was die dag niet zo best, dus bleven wij die dag binnen en na het delen van wat NVTA nieuws, hebben we heerlijk gegeten met elkaar. Het werd erg laat, maar De sfeer was heel fijn en we hebben als ik me niet vergis erg genoten van en met elkaar!
Ingrid Schaafsma

Tags:
,